• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High-luminous effect four in one 5054 RGB Series

    Efek bercahaya dhuwur papat ing siji 5054 RGB Series

    Deskripsi Produk RGBW5054package duwe output intensitas intensitas, konsumsi daya dhuwur, amba ndeleng sudhut lan faktor wujud kompak. Fitur kasebut nggawe paket paket LED sing ideal kanggo macem-macem aplikasi cahya. White Mid Power LED kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2700K-650OK. Ukuran: 5.0 × 5.4 mm Daya: 0.25W / 2.0W Fitur Utama ● RGB.W bisa dikontrol kanthi mandhiri ● Efek bercahaya tinggi, Efek cahaya campuran sing apik, stabilitas dhuwur ...